Οδηγοί προσοχή: Ολονύχτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Θα ανοιγοκλείνουν οι λωρίδες

Οδηγοί προσοχή: Ολονύχτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού - Θα ανοιγοκλείνουν οι λωρίδες

Ολονύχτιες εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται απόψε Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από σήμερα Τρίτη, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου, για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στον δρόμο. Θα αρχίζουν στις 10.00 το βράδυ και θα ολοκληρώνονται στις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μια κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 500 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE