Επηρεάστηκε η καταβολή εισφορών εργοδοτών από την απεργία στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις - Δόθηκε παράταση

Επηρεάστηκε η καταβολή εισφορών εργοδοτών από την απεργία στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις - Δόθηκε παράταση

Λόγω της πρόσφατης απόφασης του Κλάδου Υπαλλήλων Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων  ΠΑΣΥΔΥ για λήψη απεργιακών μέτρων στις 31.10.2023 επηρεάζεται η λειτουργία των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Για σκοπούς καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, η προθεσμία καταβολής εισφορών από τους εργοδότες παρατείνεται με διάταγμα του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τις 31.10.2023 μέχρι και τις 3.11.2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.