Επηρεάστηκε η καταβολή εισφορών εργοδοτών από την απεργία στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις - Δόθηκε παράταση

Επηρεάστηκε η καταβολή εισφορών εργοδοτών από την απεργία στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις - Δόθηκε παράταση

Λόγω της πρόσφατης απόφασης του Κλάδου Υπαλλήλων Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων  ΠΑΣΥΔΥ για λήψη απεργιακών μέτρων στις 31.10.2023 επηρεάζεται η λειτουργία των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Για σκοπούς καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, η προθεσμία καταβολής εισφορών από τους εργοδότες παρατείνεται με διάταγμα του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τις 31.10.2023 μέχρι και τις 3.11.2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE