Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη λόγω απεργίας - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη λόγω απεργίας - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη (01/11) λόγω της στάσης εργασίας που ανακοινώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χαμηλόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων της Κλίμακας Α2-Α5-Α7.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω της στάσης εργασίας που ανακοινώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χαμηλόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων της Κλίμακας Α2-Α5-Α7, την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023,  όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Λευκωσίας 1 στην Έγκωμη, Λευκωσίας 2 στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Κολοσσίου, Πελενδρίου και Πόλης Χρυσοχούς θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Τα ραντεβού που είναι διευθετημένα για την 1η Νοεμβρίου θα προγραμματιστούν εκ νέου από τα ΚΕΠ σε συνεννόηση με τους πολίτες και τα ΚΕΠ θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 2/11/2023.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού εκφράζει εκ των προτέρων τις απολογίες του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που προκαλείται στο κοινό λόγω της στάσης εργασίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE