ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη λόγω απεργίας - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη λόγω απεργίας - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη (01/11) λόγω της στάσης εργασίας που ανακοινώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χαμηλόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων της Κλίμακας Α2-Α5-Α7.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω της στάσης εργασίας που ανακοινώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χαμηλόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων της Κλίμακας Α2-Α5-Α7, την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023,  όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Λευκωσίας 1 στην Έγκωμη, Λευκωσίας 2 στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Κολοσσίου, Πελενδρίου και Πόλης Χρυσοχούς θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Τα ραντεβού που είναι διευθετημένα για την 1η Νοεμβρίου θα προγραμματιστούν εκ νέου από τα ΚΕΠ σε συνεννόηση με τους πολίτες και τα ΚΕΠ θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 2/11/2023.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού εκφράζει εκ των προτέρων τις απολογίες του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που προκαλείται στο κοινό λόγω της στάσης εργασίας.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top