Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη λόγω απεργίας - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη λόγω απεργίας - Τι θα γίνει με τα ραντεβού

Κλειστά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αύριο Τετάρτη (01/11) λόγω της στάσης εργασίας που ανακοινώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χαμηλόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων της Κλίμακας Α2-Α5-Α7.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω της στάσης εργασίας που ανακοινώθηκε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χαμηλόμισθων Δημοσίων Υπαλλήλων της Κλίμακας Α2-Α5-Α7, την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023,  όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Λευκωσίας 1 στην Έγκωμη, Λευκωσίας 2 στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Κολοσσίου, Πελενδρίου και Πόλης Χρυσοχούς θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Τα ραντεβού που είναι διευθετημένα για την 1η Νοεμβρίου θα προγραμματιστούν εκ νέου από τα ΚΕΠ σε συνεννόηση με τους πολίτες και τα ΚΕΠ θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 2/11/2023.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού εκφράζει εκ των προτέρων τις απολογίες του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που προκαλείται στο κοινό λόγω της στάσης εργασίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE