Έκλεψαν τσάντα από διαμέρισμα επισκέπτριας και έγιναν «καπνός» - Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Έκλεψαν τσάντα από διαμέρισμα επισκέπτριας και έγιναν «καπνός» - Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα επισκέπτριας στις 30 Οκτωβρίου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 30.10.23 καταγγέλθηκε από επισκέπτρια ότι την ίδια ημέρα μεταξύ των ωρών 08:45 με 18:30 φέρεται να διαρρήχτηκε το διαμέρισμα της και να κλάπηκε απ΄αυτό η τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Η είσοδος επιτεύχθηκε κατόπιν της παραβίασης της κυρίας εισόδου. Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων μόνιμων κατοίκων Κύπρου, ηλικίας 31 και 34 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος διάρρηξης και κλοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.