Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χάκαραν το σάιτ των Ισραηλινών με φωτογραφία τρομοκράτη της Χαμάς και μήνυμα «η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χάκαραν το σάιτ των Ισραηλινών με φωτογραφία τρομοκράτη της Χαμάς και μήνυμα «η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά»

Την ώρα που η σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς δε λέει να σταματήσει, χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της μπασκετικής ομάδας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, δίνοντας συνέχεια σε αυτού του είδους τις επιθέσεις που τείνουν να γίνουν συνήθεια το τελευταίο διάστημα.

Χάκερ που έχουν ταχθεί στο πλευρό της Χαμάς αποφάσισαν να “χτυπήσουν” την πλευρά του… Ισραήλ, κάνοντας “κυβερνοεπίθεση” στην επίσημη ιστοσελίδα της μπασκετικής, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα χαράματα της Τρίτης (7/11) η σελίδα της “ομάδας του λαού” δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση, αφού ανέβηκε σε αυτήν φωτογραφία του εκπροσώπου της Χαμάς, Αμπού Ομπάιντα, η οποία συνοδευόταν από το μήνυμα: “Η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά”.

Η ιστοσελίδα γέμισε με απειλητικά μηνύματα και με αναφορές στήριξης προς την Χαμάς, την Παλαιστίνη και τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας.

Ανάλογη “δραστηριότητα” από χάκερ φαίνεται πως δέχθηκαν και οι ιστοσελίδες των Μακάμπι Νετάνια και Χάποελ Μπερ Σεβά, που έμειναν εκτός λειτουργίας για τρεις ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE