Αθήνα και Παρίσι επισκέπτεται η Υπουργός Παιδείας

Αθήνα και Παρίσι επισκέπτεται η Υπουργός Παιδείας

Στην Αθήνα μεταβαίνει την Παρασκευή η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου για την πρώτη Διακυβερνητική Σύνοδο Κύπρου-Ελλάδας ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Παρίσι για να συμμετάσχει στις εργασίες της 42ης Γενικής Συνέλευσης της UNESCO.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, κατά τη Σύνοδο θα συναντηθεί με τον ομόλογό της Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ακολούθως, η κ. Μιχαηλίδου θα αναχωρήσει για το Παρίσι για να συμμετάσχει στις εργασίες της 42ης Γενικής Συνέλευσης της UNESCO.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στο Παρίσι, η Υπουργός θα συναντηθεί με την Αν. Γενική Διευθύντρια Παιδείας της UNESCO, Στεφάνια Τζιανίνι.

Η Υπουργός θα επιστρέψει στις 11 Νοεμβρίου 2023.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE