Τζόκερ: Νέος Κύπριος τυχερός στη δεύτερη κατηγορία – Το ποσό που κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: Νέος Κύπριος τυχερός στη δεύτερη κατηγορία – Το ποσό που κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Για ακόμη μια φορά ένας Κύπριος βρέθηκε στους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κύπριος τυχερός βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία. Συνολικά στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν έφτα (7) τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των €7.208,68 για κάθε επιτυχία.

Σημειώνεται ότι το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο στη Λευκωσία.

Δείτε τα τυχερά δελτία:


Σημειώνεται ότι €2.500.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 12/11/2023 μετά το τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2673ης κλήρωσης του Τζόκερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE