Τζόκερ: Νέος Κύπριος τυχερός στη δεύτερη κατηγορία – Το ποσό που κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: Νέος Κύπριος τυχερός στη δεύτερη κατηγορία – Το ποσό που κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Για ακόμη μια φορά ένας Κύπριος βρέθηκε στους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κύπριος τυχερός βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία. Συνολικά στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν έφτα (7) τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των €7.208,68 για κάθε επιτυχία.

Σημειώνεται ότι το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο στη Λευκωσία.

Δείτε τα τυχερά δελτία:


Σημειώνεται ότι €2.500.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 12/11/2023 μετά το τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2673ης κλήρωσης του Τζόκερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE