Τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα είναι κλοπιμαία - Συνελήφθη ο οδηγός

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα είναι κλοπιμαία - Συνελήφθη ο οδηγός

Συντονισμένους ελέγχους πραγματοποίησαν χθες μεταξύ των ωρών 8 χθες βράδυ και 6 το πρωί σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού και της ομάδας «Ζ» στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και την πάταξη της οχληρίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 152 παραβάσεις τροχαίας, ενώ για σκοπούς εξετάσεων, κατακρατήθηκαν επτά αυτοκίνητα και πέντε μοτοσικλέτες, για διάφορα αδικήματα που σχετίζονται με τα έγγραφα ή και τις πινακίδες εγγραφής τους. Σημειώνεται ότι μια εκ των μοτοσικλετών διαπιστώθηκε ότι είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία. Ο οδηγός της συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία αναφέρει ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της οδικής ασφάλειας, με στόχο τη μείωση των οδικών συγκρούσεων, των τραυματισμών, της απώλειας ζωών στο οδικό δίκτυο και της αύξησης της ασφάλειας κατά τις διακινήσεις των πολιτών στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE