Χειροπέδες σε 45χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου - Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ένοπλη ληστεία

Χειροπέδες σε 45χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου - Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ένοπλη ληστεία

Στην σύλληψη 45χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το μεσημέρι της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με υπόθεση ένοπλης ληστείας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 45χρονος παρουσιάστηκε για να αναχωρήσει για Ευρωπαϊκή χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Πάφου, ενώ κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση εν αναμονή της διαδικασίας έκδοσης του.

Ο 45χρονος φέρεται να διέπραξε ένοπλη ληστεία σε Ευρωπαϊκή χώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE