Μάρλον Γουέιανς: «Έχω μια κόρη που έγινε γιος» - Όλα όσα αποκάλυψε και το μήνυμά του

Μάρλον Γουέιανς: «Έχω μια κόρη που έγινε γιος» - Όλα όσα αποκάλυψε και το μήνυμά του

Ο Μάρλον Γουέιανς, ο ηθοποιός που έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία «White Chicks», αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο παιδί του, είναι τρανς.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club», ο Γουέιανς ανέφερε ότι η 23χρονη κόρη του Amai είναι πλέον αγόρι και τόνισε το δικό του ταξίδι ως γονέας. Όπως είπε: «Έχω μια κόρη που έγινε γιος. Η κόρη μου Amai είναι τώρα Kai, και έτσι, μιλάω για τη μετάβαση. Όχι για τη δική του, αλλά τη δική μου μετάβαση ως γονιός, από την άγνοια και την άρνηση στην πλήρη άνευ όρων αγάπη και αποδοχή».

Ο ηθοποιός θέλει να χρησιμοποιήσει το επερχόμενο stand-up comedy πρόγραμμα που σχεδιάζει, με τίτλο «Rainbow Child» ή «Skittles», για να βοηθήσει κι άλλους γονείς να υποστηρίξουν τα παιδιά τους.

Αν και ενίοτε δυσκολεύεται με τις αντωνυμίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης όπως αποκάλυψε, ο Μάρλον Γουέιανς υποστηρίζει πλήρως τον γιο του Kai και εκφράζει τη δέσμευσή του να σέβεται τις επιθυμίες του και να επιτρέπει σε όλα του τα παιδιά του να είναι αληθινά στον εαυτό τους: «Πρέπει να σεβαστώ τις επιθυμίες τους και ως γονιός, θέλω απλώς τα παιδιά μου να είναι ελεύθερα – ελεύθερα στο πνεύμα, ελεύθερα στη σκέψη, ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους» είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE