Την Τρίτη τελικά η επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - Ο λόγος της αναβολής

Την Τρίτη τελικά η επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες - Ο λόγος της αναβολής

Για αύριο Τρίτη (14/11) μετατέθηκε τελικά, η προγραμματισμένη για σήμερα (13/11) τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή επικοινωνία δεν κατέστη δυνατό να γίνει λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε στην πτήση του Προέδρου Χριστοδουλίδη από την Αθήνα προς το Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει σε δείπνο εργασίας με ομάδα ηγετών κρατών-μελών της ΕΕ.

Τη μετάθεση της επικοινωνίας-Γκουτέρες επιβεβαιώνει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, μέσω ανάρτησής του στο Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE