Ο Κλάδος νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ καταδικάζει επίθεση σε νοσηλευτές

Ο Κλάδος νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ καταδικάζει επίθεση σε νοσηλευτές

Με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει το ΔΣ του κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ, την συμπεριφορά θεραπευόμενου προς το νοσηλευτικό προσωπικό σε μονάδα χορήγησης Υποκατάστατων.

Το ΔΣ, στην ανακοίνωση του, χαρακτηρίζει τέτοιες συμπεριφορές ως απαράδεκτες, και καλεί τον ΟΚΥπΥ όπως εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις της σημερινής σύσκεψης που έγινε με τη Διευθύντρια Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

«Το Δ.Σ εκφράζει την συμπάθεια του προς το Νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας υποκατάστατων "Γέφυρα" και τους διαβεβαιώνει ότι θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα προχωρήσει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για την ασφάλεια του προσωπικού και των θεραπευομένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE