ΕΛΛΑΔΑ

Νεαρός στη Ρόδο έκανε cybersex και έπεσε θύμα εκβιασμού

Νεαρός στη Ρόδο έκανε cybersex και έπεσε θύμα εκβιασμού

Σκληρό μάθημα για τους κινδύνους που κρύβουν οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες σεξουαλικού περιεχομένου με αγνώστους πήρε ένας νεαρός από τη Ρόδο, όταν έπεσε θύμα εκβιασμού από μια άγνωστη που γνώρισε μέσω της εφαρμογής του Instagram και έκανε cybersex μαζί της.

Όπως κατήγγειλε ο 21χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, τα ξημερώματα της Δευτέρας επικοινώνησε με βιντεοκλήση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μια γυναίκα η οποία χρησιμοποιούσε το όνομα «Olivia» και εκείνη τον έπεισε να τον βιντεοσκοπήσει σε προσωπικές στιγμές του.

Όμως, αμέσως μετά, απαίτησε εκβιαστικά να της δώσει 700 ευρώ για να μην στείλει το υλικό σε φίλους του και στην οικογένειά του.

Πάντως, όπως αναφέρει η «δημοκρατική», ο 21χρονος βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την άγνωστη γυναίκα στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να την ταυτοποιήσει και σχημάτισε δικογραφία για εκβίαση και εκδικητική πορνογραφία σε βάρος αγνώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top