Κανονικά διεξάγεται το πτητικό πρόγραμμα στα αεροδρόμια της Κύπρου παρά τη σκόνη στην ατμόσφαιρα

Κανονικά διεξάγεται το πτητικό πρόγραμμα στα αεροδρόμια της Κύπρου παρά τη σκόνη στην ατμόσφαιρα

Κανονικά διεξάγεται το πτητικό πρόγραμμα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, παρά τα αυξημένα επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου για τα αεροδρόμια της Κύπρου Αδάμος Ασπρής.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Ασπρής ανέφερε ότι «το Κέντρο Επιχειρήσεων και των δύο αεροδρομίων της χώρας παρακολουθεί την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά την εκδήλωση αυξημένων επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα».

Ο κ. Ασπρής διαβεβαίωσε ότι «μέχρι και αυτή τη στιγμή το πτητικό πρόγραμμα και των δύο αεροδρομίων εκτελείται κανονικά και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Hermes, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους», σημείωσε.

Είναι γεγονός, συνέχισε, «ότι αυτή την ώρα το φαινόμενο παρατηρείται έντονα στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ενώ στην περιοχή του αεροδρομίου Πάφου δεν έχει παρουσιαστεί παρόμοια κατάσταση».    
   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE