Υπό τριήμερη κράτηση ο 22χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό τριήμερη κράτηση ο 22χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε ο 22χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λεμεσό, την περασμένη Τετάρτη. Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί άλλα τρία άτομα.

Ο 22χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας χθες βράδυ, όταν επιχείρησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, αυτό της οχλαγωγίας και της συνομωσίας.

Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί άλλα τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες ότι εμπλέκονται στα επεισόδια. 

Λόγω των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν έξω από ΣΥ.ΦΙ συγκεκριμένης ομάδας στην περιοχή Ομόνοιας, τραυματίστηκε νεαρός, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε διάφορα υποστατικά και ένα αυτοκίνητο περίοικου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE