Πέθανε η Ελένη Καριολάκη - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 5 ημέρες

Πέθανε η Ελένη Καριολάκη - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 5 ημέρες

Το σοκαριστικό είναι πως η γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της επί 4-5 ημέρες, με τον σύζυγό της που έμενε στο ίδιο σπίτι, να μην έχει καταλάβει τίποτα. Το πτώμα της εντόπισε ο αδερφός του άντρα της, όταν ειδοποιήθηκαν οι γείτονες για την έντονη δυσοσμία.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις.

Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία.

Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε από την άλλη γείτονας της.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE