Πυρκαγιά σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Πυρκαγιά σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού πυρκαγιά ξέσπασε σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17:03 το απόγευμα της Πέμπτης (23/11).

Δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά σε θάλαμο των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Έγινε εκκένωση και καταμέτρηση των ασθενών δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν περίθαλψη στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, το σύνολο των ασθενών ήταν 27 άτομα σε διάφορους θαλάμους. Τα δύο, όπως αναφέρθηκε, μεταφέρθηκαν για περίθαλψη, το ένα με εγκαύματα και το άλλο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον ένα εκ των θαλάμων. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά, θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.