Πυρκαγιά σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Πυρκαγιά σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού πυρκαγιά ξέσπασε σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17:03 το απόγευμα της Πέμπτης (23/11).

Δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά σε θάλαμο των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Έγινε εκκένωση και καταμέτρηση των ασθενών δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν περίθαλψη στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, το σύνολο των ασθενών ήταν 27 άτομα σε διάφορους θαλάμους. Τα δύο, όπως αναφέρθηκε, μεταφέρθηκαν για περίθαλψη, το ένα με εγκαύματα και το άλλο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον ένα εκ των θαλάμων. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά, θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE