ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φωτιά στο Νοσ. Αθαλάσσας: Διασωληνωμένος ο ασθενής που έθεσε τη φωτιά - Στο νοσοκομείο και τρεις νοσηλευτές - Διατάχθηκε έρευνα

Φωτιά στο Νοσ. Αθαλάσσας: Διασωληνωμένος ο ασθενής που έθεσε τη φωτιά - Στο νοσοκομείο και τρεις νοσηλευτές - Διατάχθηκε έρευνα

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο ασθενής που φαίνεται να έθεσε τη φωτιά στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τρεις νοσηλευτές, οι οποίοι μπήκαν στο δωμάτιο που είχε ξεσπάσει η φωτιά με σκοπό να βοηθήσουν τους ασθενείς που βρίσκονταν μέσα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, ο ασθενής που φαίνεται να έθεσε τη φωτιά, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με εγκαύματα τρίτου βαθμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυρκαγιά σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Ο εν λόγω ασθενής βρισκόταν σε θάλαμο αποκατάστασης όπου, για κάποιες ώρες δικαιούνται να έχουν σπίρτα, πχ για όσους είναι καπνιστές.

Ταυτόχρονα, τρεις νοσηλευτές οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν μπαίνοντας από τη μπαλκονόπορτα στο δωμάτιο του ασθενούς που έθεσε τη φωτιά, για να απεγκλωβίσουν τον ίδιο τον ασθενή και να τον βγάλουν έξω, μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσποκομείου Λευκωσίας για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαριλάου, «μας προβληματίζει, θα το διερευνήσουμε ενδελεχώς. Διατάχθηκε έρευνα, θα περιμένουμε και το πόρισμα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Απόψε δεν μπορεί αυτός ο θάλαμος να χρησιμοποιηθεί, οι ασθενείς θα μεταφερθούν σε άλλους θαλάμους, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για επιδιόρθωση των ζημιών».

Υπενθυμίζεται ότι, πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17:03 το απόγευμα της Πέμπτης (23/11).

Δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά σε θάλαμο των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Έγινε εκκένωση και καταμέτρηση των ασθενών δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν περίθαλψη στο νοσοκομείο. 

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top