Ευθεία επίθεση Ερντογάν - «Ο Νετανιάχου θα μείνει στην ιστορία ως ο χασάπης της Λωρίδας της Γάζας»

Ευθεία επίθεση Ερντογάν - «Ο Νετανιάχου θα μείνει στην ιστορία ως ο χασάπης της Λωρίδας της Γάζας»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει την επιθετική του ρητορική κατά του Ισραήλ και του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία του στην Εθνοσυνέλευση, ανέφερε ότι το Ισραήλ θα λογοδοτήσει ενώπιον του νόμου.

«Το όνομα του Νετανιάχου έχει ήδη μείνει στην ιστορία ως ο «χασάπης της Γάζας», ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «βλέπουμε τις ανταλλαγές κρατουμένων και τις ανθρωπιστικές εντάσεις ως μια θετική εξέλιξη όσον αφορά την ανάσχεση της αιματοχυσίας.»

Ακόμη, ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε πως οι δηλώσεις του Νετανιάχου και της κυβέρνησης του μείωσαν τις ελπίδες να μετατραπεί η ανθρωπιστική διακοπή σε μόνιμη κατάπαυση του πυρός, ενώ ανακοίνωσε ότι το δεύτερο πλοίο που θα μεταφέρει συνολικά 1.500 τόνους υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας θα αναχωρήσει για τη Γάζα σήμερα.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.