Φωτιά σε εν κινήσει σχολικό λεωφορείο στη Λευκωσία - Σώοι όλοι οι μαθητές - Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά σε εν κινήσει σχολικό λεωφορείο στη Λευκωσία - Σώοι όλοι οι μαθητές - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε εν κινήσει σχολικό λεωφορείο παρά τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Αγλαντζιάς.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στον χώρο της μηχανής και επεκτάθηκε εσωτερικά του λεωφορείου.

Ο οδηγός του λεωφορείου, αντιλήφθηκε την πυρκαγιά και στάθμευσε το λεωφορείο έγκαιρα και όλοι οι μαθητές εξήλθαν με ασφάλεια.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 07:36.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Δείτε φωτογραφίες 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Οι προβλέψεις ΔΝΤ επιβεβαιώνουν την ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας

ΥΠΟΙΚ: Οι προβλέψεις ΔΝΤ επιβεβαιώνουν την ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας

Τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) χαιρέτισε την Τετάρτη ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, γιατί, όπως είπε, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις της Κυβέρνησης και τη συνεχιζόμενη καλή αναπτυξιακή πορεία και ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE