ΔΙΕΘΝΗ

Βίντεο σοκ: Μαθητής στις ΗΠΑ έδειρε καθηγήτρια επειδή του πήρε την κονσόλα παιχνιδιού

Βίντεο σοκ: Μαθητής στις ΗΠΑ έδειρε καθηγήτρια επειδή του πήρε την κονσόλα παιχνιδιού

Ένας 18χρονος μαθητής κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλακή επειδή ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα του. Ο λόγος ήταν επειδή εκείνη του ζήτησε να σταματήσει να παίζει βιοντεοπαιχνίδι στο Nintendo.

Ωστόσο η μητέρα του ζήτησε από το δικαστήριο να δείξει «έλεος» και επιείκεια, καθώς όπως λέει ο γιος της πάσχει από αυτισμό και είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανε ο γιος μου και κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει κάτι τέτοιο. Η φυλάκιση για εκείνον θα ήταν σαν “θανατική ποινή”. Σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι ο γιος μου είχε μια δύσκολη ζωή και έχει περάσει τόσα πολλά τραύματα στη ζωή του. Έχει αυτισμό. Σας παρακαλώ δείξτε του έλεος. Είναι φοβισμένος. Και το να τηλεφωνεί το παιδί σου και να κλαίει και να λέει: «Δεν θέλω να πεθάνω» – είναι απαίσιο»», δήλωσε η Leanna Depa μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nypost.com, ο Brendan Depa όταν επιτέθηκε στην καθηγήτρια του ήταν 17 ετών. Η βάναυση επίθεση που καταγράφηκε από βίντεο δείχνει τον μεγαλόσωμο έφηβο να χτυπάει με μανία την άτυχη γυναίκα και να την ρίχνει αναίσθητη στο έδαφος. Η Joan Naydich, δέχτηκε πάνω από 12 κλωτσιές στην στην πλάτη και στο κεφάλι, έσπασαν 5 της πλευρά, έχασε μέρος της ακοής της και ένα χρόνο μετά την επίθεση εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον ξυλοδαρμό του Φεβρουαρίου, η μητέρα του αγοριού παρακάλεσε τη Naydich να ζητήσει να επιβληθεί ελαφρύτερη ποινή. Από την άλλη η καθηγήτρια ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του μαθητή της και όπως είπε θέλει να τον δει να μπαίνει στη φυλακή για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top