Τη Δευτέρα η τελική θέση της Κυβέρνησης για χαμηλόμισθους στο Δημόσιο

Τη Δευτέρα η τελική θέση της Κυβέρνησης για χαμηλόμισθους στο Δημόσιο

Την προσεχή Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου αναμένεται η τελική θέση της Κυβέρνησης για το θέμα των χαμηλόμισθων στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τριών συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΑΣΥΔΥ, ΟΗΟ-ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ που συμμετέχουν στον διάλογο για το θέμα των χαμηλόμισθων υπαλλήλων στον Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα μετά και τις σημερινές διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Οικονομικών ο διάλογος έχει ολοκληρωθεί και η Κυβέρνηση επιφυλάχτηκε να δώσει την τελική της θέση την προσεχή Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, οι τρεις οργανώσεις έχουν αποφασίσει όπως την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου συνέλθουν από κοινού τα σώματά τους για λήψη των όποιων αποφάσεων κριθούν αναγκαίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE