Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η αστυνομία ανακοίνωσε μόλις σήμερα πως Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε θανάσιμα Ισραηλινό πολίτη τον οποίο εσφαλμένα νόμιζε ότι ήταν ένας από τους δράστες της χθεσινής επίθεσης της Χαμάς σε στάση λεωφορείου της Ιερουσαλήμ.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως πρόκειται για τον πολίτη, ο οποίος με θάρρος και αυτοθυσία ενεπλάκη στην εξουδετέρωση των τρομοκρατών της Χαμάς.
Οι δύο δράστες, Παλαιστίνιοι από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, σκότωσαν τρεις ανθρώπους χθες το πρωί, προτού πέσουν οι ίδιοι νεκροί από πυρά δύο στρατιωτών - που ήταν εκτός υπηρεσίας - και του συγκεκριμένου πολίτη, του Γιουβάλ Ντορόν Καστλεμάν που πυροβλήθηκε κατά λάθος από τον έναν από τους δύο στρατιώτες και ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του χθες τη νύχτα.
Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Καστλεμάν θα γιόρταζε σήμερα τα 38α του γενέθλια.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις