«Η τηλεόραση ξεκίνησε για μένα ως παιχνίδι. Ευγνωμονώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που με έβγαλε μπροστά από τις κάμερες. Η Κατερίνα Καινούργιου με έχει στηρίξει και της το χρωστάω. Έχει κόστος να μιλάς ανοικτά στην τηλεόραση για την προσωπική σου ζωή. Δεν θέλω τελειώνοντας την τηλεοπτική μου καριέρα να μου έμενε το στίγμα της Eurovision. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στις ομοφοβικές φωνές», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή, στις τηλεοπτικές κόντρες, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ συγκινημένος απάντησε και για την απώλεια του αδερφού του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline: Ο ΕΟΑ έσπευσε στο σημείο - Τέλος στη διαρροή νερού στον Στρόβολο
Πτώση 15χρονης στη Λεμεσό: Είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ και παρουσία άλλων ανηλίκων – Όλα τα νεότερα με την υγεία της
Πένθος για τον Ιωάννη Κασουλίδη - Πέθανε η σύζυγος του Έμη Κασουλίδου
Κύπριος ηθοποιός: Ανέβασε δική του παράσταση και είχε μόνο ένα θεατή και αυτός ήταν με πρόσκληση (βίντεο)
Πέθανε η Ανθούλλα Χριστοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η επιθυμία της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία
Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα: «Ήμασταν υγιείς και μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα»


