ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Λούης... Only Show την Παραμονή

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Λούης... Only Show την Παραμονή

Μπορεί το ΡΙΚ να έφαγε πόρτα (και τα μούτρα του) από τον κακό χειρισμό του επεισοδίου της true crime σειράς “Στα όρια” με θέμα την υπόθεση Μεταξά (το οποίο τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ), δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και με το αντίστοιχο του “Κάρμα” με το οποίο θα κλείσει η φετινή σεζόν. Όπως γράφει το Cappuccino τόσο οι δημιουργοί της σειράς όσο και ο Alpha έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις ώστε να μην βρεθούν κι αυτοί προ δυσάρεστων εκπλήξεων και το (διπλό) επεισόδιο εμπνευσμένο από την υπόθεση που σόκαρε το παγκύπριο (στο οποίο προστέθηκαν αρκετά στοιχεία μυθοπλασίας) να μεταδοθεί κανονικά στις 10 Δεκεμβρίου.

Στο ίδιο τεύχος το τηλεπεριοδικό του “Πολίτη” αναφέρει πως το φετινό πρωτοχρονιάτικο show του Alpha θα το παρουσιάσει solo ο Λούης Πατσαλίδης αφήνοντας εκτός την Αριστοτέλους μετά από 13 συνεχόμενες χρονιές υποδοχής της νέας χρονιάς από την εποχή του Mega/TV One. Η απόφαση λήφθηκε για καθαρά πρακτικούς λόγους καθώς το Λούης Night Show έχει έτοιμο σκηνικό και πίστα στο οποίο θα προστεθούν απλά τα τραπέζια με τους καλεσμένους και είναι συνεπώς φθηνότερη λύση από το να πάνε πάλι με δύο ξεχωριστές εκπομπές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Λούης την πρώτη ώρα, Χριστιάνα μέχρι τα μεσάνυχτα) όπως άλλες χρονιές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE