«Κλείδωσε» η συμφωνία ΔΗΣΥ-ΔΗΠΑ για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Τα ονόματα που θα στηρίξουν

«Κλείδωσε» η συμφωνία ΔΗΣΥ-ΔΗΠΑ για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Τα ονόματα που θα στηρίξουν

Συνεχίζονται οι έντονες διεργασίες των κομμάτων και οι επαφές στελεχών για τις συμμαχίες, ενόψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ φαίνεται πως κλείδωσαν τη συνεργασία, βάζοντας στο τραπέζι τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξουν.

Στον Δήμο Στροβόλου αναμένεται να στηριχθεί ο Χρίστος Τσίγκης, ο οποίος προέρχεται από τη ΔΗΠΑ. Ο ΔΗΣΥ έχει αποκλείσει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Στον Δήμο Λεμεσού ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ συμφώνησαν στην υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Νίκου Νικολαΐδη, ενώ υποψήφιος για την Αντιδημαρχία θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Δημητριάδης, πρώην υφυπουργός ναυτιλίας.

Στην Πάφο ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ συμφώνησαν να στηρίξουν τον Φαίδωνα Φαίδωνος για τη Δημαρχία, ενώ για περιφερειάρχη τον Κωστάκη Κωνσταντίνου.

Η Αντιδημαρχία στον Δήμο Πάφου κλείδωσε στην ΔΗΠΑ χωρίς ωστόσο τα δύο κόμματα να καταλήξουν στο όνομα. Δεν αποκλείεται να επιλεγεί ο νυν Αντιδήμαρχος ο οποίος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ και στη συνέχεια προσχώρησε στη ΔΗΠΑ.

Στην Πόλη Χρυσοχούς δεν αποκλείεται να κατέλθει υποψήφιος ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους, ο οποίος ίσως στηριχθεί απο τον ΔΗΣΥ.

Στον Δήμο Αραδίππου, ο ΔΗΣΥ έχει αποφασίσει ότι θα στηρίξει τον Χριστόδουλο Πάρτου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.