Αθήνα: Άνδρας πήγε στο ΥΠΕΞ με σημαία της Κύπρου ανήμερα της επίσκεψης του Ερντογάν - Δείτε φωτογραφία

 Αθήνα: Άνδρας πήγε στο ΥΠΕΞ με σημαία της Κύπρου ανήμερα της επίσκεψης του Ερντογάν - Δείτε φωτογραφία

Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στην Αθήνα, καθώς σήμερα έχουν απαγορευθεί οι δημόσιες συγκεντρώσεις λόγω της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ απομακρύνθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών ένας άνδρας που είχε τη σημαία της Κύπρου.

Η Ελληνική Αστυνομία προσήγαγε δέκα Κούρδους που οποίοι εμφανίστηκαν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με πανό, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Επίσης προσήχθησαν 15-20 Κύπριοι φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την τουρκική πρεσβεία, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι προσαγωγές έγινε στο πλαίσιο των μέτρων που είναι σε ισχύ για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο μεταξύ, ένας άνδρας εμφανίστηκε τυλιγμένος με τη σημαία της Κύπρου, έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, κατά τα φαινόμενα θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου. Ο εν λόγω άνδρας απομακρύνθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Εξάλλου, νωρίτερα πέρασαν χειροπέδες σε 20 Κύπριους φοιτητές στην Αθήνα, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για την επίσκεψη του Ερντογάν

Δείτε την φωτογραφία:

Επίσκεψη Ερντογάν: Άνδρας πήγε στο ΥΠΕΞ με σημαία της Κύπρου- Προσαγωγές Κούρδων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.