ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σκληρό βίντεο με Ισραηλινό όμηρο δημοσίευσε η Χαμάς - «Σκοτώθηκε σε επιχείρηση των IDF»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σκληρό βίντεο με Ισραηλινό όμηρο δημοσίευσε η Χαμάς - «Σκοτώθηκε σε επιχείρηση των IDF»

Βίντεο με ανατριχιαστικό περιεχόμενο, το όποιο παρουσιάζει τον 25χρονο Ισραηλινό Σαχάρ Μπαρούχ, που απήχθη από τους άντρες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο κιμπούτζ Μπεέρι, μαζί με τη γιαγιά και τον μικρότερο αδερφό του, έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς. Και μπορεί ο ίδιος να επέζησε τότε, ωστόσο ο αδερφός και η γιαγιά του δολοφονήθηκαν.

Στην περιγραφή του βίντεο, η Χαμάς αναφέρει πως οι Ισραηλινές Δυνάμεις (IDF) πραγματοποιήσαν επιχείρηση για να τον απελευθερώσουν, ωστόσο αυτή απέτυχε και στο τέλος ο Μπαρούχ σκοτώθηκε. Μάλιστα, παρουσιάζουν μια ανατριχιαστική εικόνα του ίδιου να είναι πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα.

Δείτε το βίντεο με τις σκληρές εικόνες

 Οι Ισραηλινοί, από την πλευρά τους, έκαναν γνωστό πως εκπρόσωπος του στρατού πήγες χθες το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας και τους ενημέρωσε για τη δημοσίευση του βίντεο. «Οι καρδιές μας συμπονούν την οικογένεια του Μπαρούχ, ο οποία απήχθη βάναυσα από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ψυχολογική τρομοκρατία και να συμπεριφέρεται με απάνθρωπο τρόπο», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού, στην οποία δεν γίνεται καμία αναφορά σε «θάνατο του 25χρονου, ωστόσο επισημαίνεται πως η Χαμάς δημοσιεύει τέτοιου τύπου βίντει και στοιχεία για να τρομοκρατήσει ψυχολογικά τους Ισραηλινούς.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top