Φωτογραφία από την πολυκατοικία που εκκενώθηκε μετά από φωτιά σε όχημα - «Βλέπουν» εμπρησμό οι Αρχές

Φωτογραφία από την πολυκατοικία που εκκενώθηκε μετά από φωτιά σε όχημα - «Βλέπουν» εμπρησμό οι Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/12) μετά από φωτιά σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα στον Στρόβολο, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ χρειάστηκε να γίνει και εκκένωση της πολυκατοικίας.

Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, προέκυψαν και εκτεταμενες ζημιες σε 2 παρακείμενα οχήματα.

Μετά από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Δείτε φωτογραφία από την πολυκατοικία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE