ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Μαρινάκης: «Οι οργανωμένοι στρατοί ξεκινούν από το ποδόσφαιρο»

Παύλος Μαρινάκης: «Οι οργανωμένοι στρατοί ξεκινούν από το ποδόσφαιρο»

Στο πρόβλημα της οπαδικής βίας αναφέρθηκε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης πρέπει να φτάσει σε βάθος, ώστε όσοι εγκληματούν να συλληφθούν και να μην επιστρέψουν στα γήπεδα.

«Οι οργανωμένοι στρατοί, που θα ερευνηθεί αν μέσα σε αυτούς υπάρχουν μία, δύο, τρεις ή περισσότερες εγκληματικές οργανώσεις, που στο όνομα ομάδων διαπράττουν πολύ σοβαρά αδικήματα, ξεκινούν από τον χώρο του ποδοσφαίρου και επεκτείνονται σε όλη την επικράτεια», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Όπως τόνισε, η διαδικασία της Δικαιοσύνης, η οποία περιλαμβάνει σειρά ερευνών, πρέπει να οδηγήσει στην σύλληψη των εγκληματιών.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα μέτρα τα οποία έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση, σημείωσε ότι αν οι ομάδες συμμορφωθούν τα γήπεδα θα ανοίξουν εντός δύο μηνών, όπως προβλέπεται.

«Εμείς θέλουμε σε δύο μήνες να ανοίξουν όλα τα γήπεδα αλλά με αυστηρή τήρηση των κανόνων που έχουμε πει», υπογράμμισε.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει στοχοποίηση καμίας ομάδας», απαντώντας ουσιαστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι φωτογραφικά εναντίον της ομάδας του Πειραιά.

«Για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, για προφανείς λόγους μετά τα πρόσφατα γεγονότα αποφασίστηκε να γίνει ο σημερινός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών», είπε ο κ. Μαρινάκης αναφορικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Τόπολα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top