Τροχαίο με πεζό στο Παραλίμνι: Κρίσιμα ο 68χρονος - Ψάχνουν μαρτυρίες οι Αρχές

Τροχαίο με πεζό στο Παραλίμνι: Κρίσιμα ο 68χρονος - Ψάχνουν μαρτυρίες οι Αρχές

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άντρας ηλικίας 68 ετών, μετά από οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30 το πρωί σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος στη λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 68χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Αρχικά ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγων της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με την πιο πάνω οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αμμοχώστου ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE