Ρέντη: Ανιχνεύθηκε DNA αρκετών προσαχθέντων σε «πολεμοφόδια» από το γήπεδο

Ρέντη: Ανιχνεύθηκε DNA αρκετών προσαχθέντων σε «πολεμοφόδια» από το γήπεδο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες.

Ειδικά για ένα άτομο που κλήθηκε πρόσφατα για συμπληρωματική κατάθεση στην Αθλητική Βία προέκυψε ταυτοποίηση, από αποτύπωμα, DNA και πυρίτιδα που τον καθιστά άμεσα εμπλεκόμενο με την επίθεση.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE