ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τροχιά δημοτικών εκλογών το κίνημα "Αιχμή"- Προχωρημένες οι διεργασίες και στο ΕΛΑΜ

Σε τροχιά δημοτικών εκλογών το κίνημα "Αιχμή"- Προχωρημένες οι διεργασίες και στο ΕΛΑΜ

Μπορεί το ενδιαφέρον για τις τοπικές εκλογές να εστιάζεται στις συνεργασίας κυρίως των κομμάτων ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι κινήματα που προσελκύουν ψηφοφόρους πέραν από τους παραδοσιακούς χώρους, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Η "Αιχμή" το κίνημα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες μας ότι θα δώσει τη δική του μάχη, στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αυτή τη στιγμή στην "Αιχμή" φαίνεται να επικεντρώνονται σε δύο σενάρια. Πρώτο, το κίνημα να στηρίξει υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες άτομα που αποδεδειγμένα έχουν το δικό τους εκτόπισμα στις τοπικές κοινωνίες και δεύτερο, να κατέλθει σε κάποιους δήμους με δικούς του συνδυασμούς.

Αυτή τη δεδομένη στιγμή, γίνονται συναντήσεις και συσκέψεις σε εβδομαδιαία βάση, ενώ για τις ευρωεκλογές, το κίνημα δεν έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση.

Στο ΕΛΑΜ, οι διεργασίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως μας ανέφερε πηγή από το κόμμα. Στόχος του ΕΛΑΜ, είναι η εκλογή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Σε ότι αφορά στις δημαρχίες, δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του Λίνου Παπαγιάννη για τον Δήμο Αμμοχώστου. Στον Δήμο Λάρνακας, παρά την ψιθυρολογία για την υποψηφιότητα του Σωτήρη Ιωάννου, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται στο παρόν στάδιο.

Για τις ευρωεκλογές, το ΕΛΑΜ έχει κλειδώσει μέχρι αυτή τη στιγμή τον Γεάδη Γεάδη, Λίνο Χατζηγεωργίου ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της νεολαίας και τον Πόλυ Ανωγυριάτη, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2021, στην επαρχία Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top