ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο στα Περβόλια: Δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας τα δύο πρόσωπα - Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονη

Θανατηφόρο στα Περβόλια: Δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας τα δύο πρόσωπα - Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, νοσηλεύεται η 18χρονη που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στα Περβόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει χειρουργηθεί και η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ο 19χρονος και η 18χρονη να μην φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι η θανατηφόρα σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 23:55, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, έχοντας ως συνοδηγό μια 18χρονη και στο πίσω κάθισμα ακόμη μια 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 19χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ η 18χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top