ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρίς τέλος τα περιστατικά βίας - Γρονθοκοπήθηκε Σύρος μαθητής σε σχολείο

Χωρίς τέλος τα περιστατικά βίας - Γρονθοκοπήθηκε Σύρος μαθητής σε σχολείο

Καθημερινό φαινόμενο πλέον φαίνεται να είναι τα περιστατικά βίας σε σχολεία, με νέο επεισόδιο να έχει κατεγράφη σε εκδήλωση σχολείου στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης σε σχολείο της Πάφου, Σύρος μαθητής φαίνεται να γρονθοκοπήθηκε από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο έγινε ενημέρωση από την διεύθυνση του σχολείου.

«Δεν καταγγέλθηκε όμως ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την διεύθυνση του σχολείου χθες το μεσημέρι (14/12) υπήρξε ένα επεισόδιο μεταξύ 2 μαθητών το οποίο το σχολείο επιλήφθηκε εσωτερικά», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η διεύθυνση του σχολείου ανέφερε ότι δεν έχει οποιαδήποτε πλευρά παράπονο για διερεύνηση ποινικής υπόθεσής και το περιστατικό χειρίζεται εσωτερικά για πειθαρχικό παράπτωμα.

«Ωστόσο σήμερα θα επισκεφθεί το σχολείο μέλος της Αστυνομίας για συλλογή περισσοτέρων πληροφοριών και εξακρίβωση αυτού που μας αναφέρθηκε από την διεύθυνση», είπε καταληκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top