Επισκέφθηκε φυλάκιο στην Ομορφίτα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Μίλησε με κατοίκους της περιοχής

Επισκέφθηκε φυλάκιο στην Ομορφίτα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Μίλησε με κατοίκους της περιοχής

Επίσκεψη σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην Ομορφίτα πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος μετέβη το πρωί στο φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην Ομορφίτα όπου μίλησε με τους στρατιώτες που υπηρετούν εκεί και τους ευχήθηκε ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων. Επίσης συνομίλησε και με κατοίκους στην περιοχή.

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε παραστεί επίσης το πρωί στο μνημόσυνο των ηρώων της Ομορφίτας, όπου εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο. Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE