ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανοί μπράβοι οι δράστες που πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Αλβανοί μπράβοι οι δράστες που πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Άτομα γνωστά στις Αρχές θεωρούνται τόσο ο πιστολέρο που άνοιξε πυρ χθες τα ξημερώματα στο Γκάζι όσο και ο συνεργός του με τους Αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών έχουν αναγνωρίσει στα τέσσερα βίντεο από κάμερες ασφαλείας άτομα τα οποία εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν άμεσα στα ίχνη τους.

Παράλληλα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του ανθρακί Range Rover το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοικιαστεί από μεγάλη εταιρεία leasing.

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, εξάλλου, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Ο εύσωμος άνδρας με απόλυτη ψυχραιμία και άγνοια κινδύνου σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών, νεαρών Κρητικών, σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι.

Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, δεν λογαριάζει τους εκατοντάδες θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που περπατάνε στην οδό Ιάκχου και πυροβολεί εν ψυχρώ.

gkazi__1_


Στη συνέχεια επιβιβάζονται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται ακολουθώντας γνωστή σε αυτούς διαδρομή.

gkazi_4
gkazi_3
gkazi_1

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top