Αυτήν ψάχνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για κλοπή - Δείτε φωτογραφία

Αυτήν ψάχνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων για κλοπή - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας διερευνά υπόθεση κλοπής, που έγινε την Κυριακή 17/12/2023 κατα η ώρα 11:00 το πρωί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Φωτογραφία του ύποπτου προσώπου δημοσιεύενται απο την Αστυνομία έτσι ώστε να συλλεχθούν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην διερεύνηση της υπόθεσης.
 
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή στην αναγνώριση αυτού του προσώπου να επικοινωνήσει με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στο τηλέφωνο 24747900 ή στον αριθμό 1443 (γραμμή επικοινωνίας του πολίτη) ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE