Έκρηξη σε πλοίο μετά από ατύχημα στα κατεχόμενα - Δύο τραυματίες

Έκρηξη σε πλοίο μετά από ατύχημα στα κατεχόμενα - Δύο τραυματίες

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών με σπειροειδές μηχάνημα στο τουρκικής ιδιοκτησίας και υπό σημαία Μάλτας τάνκερ «MT AQASIA» στα ανοικτά των ακτών της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση της λεγόμενης αστυνομίας, οι Εμρέ Τζαν και Εμρέ Κασικτσιόγλου υπέστησαν επιφανειακά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια ο πρώτος και στα χέρια και στα πόδια ο δεύτερος ως αποτέλεσμα της έκρηξης άδειου βαρελιού το οποίο επιχείρησαν να κόψουν με το σπειροειδές μηχάνημα.

Οι δύο τραυματίες αποβιβάστηκαν από το πλοίο από ομάδες του λεγόμενου λιμενικού σώματος και διακομίσθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους διερευνούν το ατύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE