Καναδάς: Δύο νεκροί κατά τη σύγκρουση SUV με σχολικό λεωφορείο στο Οντάριο

Καναδάς: Δύο νεκροί κατά τη σύγκρουση SUV με σχολικό λεωφορείο στο Οντάριο

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Οντάριο του Καναδά.

Το δυστύχημα συνέβη στην πόλη Κάλεντον όταν ένα SUV συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο γύρω στις 8 το πρωί (τοπική ώρα, 15:00 ώρα Ελλάδος).

Από το λεωφορείο βγήκαν σώοι ο οδηγός και ένας μαθητής.

Στο SUV επέβαιναν συνολικά πέντε άνθρωποι. Ένας από αυτούς σκοτώθηκε ακαριαία κατά τη σύγκρουση, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Τρεις ήταν ελαφρά τραυματισμένοι, αλλά ο τέταρτος επιβάτης, ένας 20χρονος, διακομίστηκε με βαριά τραύματα και αργότερα υπέκυψε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE