Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Σε δεύτερη σύλληψη, σχετικά με επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Πρόκειται για 21χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Ο 21χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου, για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 17χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγκιάρ, νικητή των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Ουγγαρία στις 12 Απριλίου, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με μήνυμα που κοινοποίησε στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE