Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Σε δεύτερη σύλληψη, σχετικά με επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Πρόκειται για 21χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Ο 21χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου, για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 17χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.