Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων - Σαλαμίνα

Σε δεύτερη σύλληψη, σχετικά με επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Πρόκειται για 21χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Ο 21χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου, για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 17χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE