ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήρε παράταση η υποβολή αιτήσεων για θέσεις αστυνομικών - Όλες οι πληροφορίες

Πήρε παράταση η υποβολή αιτήσεων για θέσεις αστυνομικών - Όλες οι πληροφορίες

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για κενές θέσεις Αστυνομικών μέχρι και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00, ενώ αιτήσεις για τις εν λόγω θέσεις μπορούν να υποβληθούν από σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, σε συνέχεια της προκήρυξης κενών θέσεων Αστυνομικών, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 10 Νοεμβρίου 2023, με αριθμό 5583/1284 η Αστυνομία Κύπρου, ανακοινώνει ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στην υποβολή των αιτήσεων, το οποίο αποκαταστάθηκε και σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου, Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για πλήρωση των εν λόγω θέσεων, μέχρι την Τετάρτη 27.12.2023 και ώρα 14.00.

Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024.

Σημειώνεται ότι για την εξεταστέα ύλη σε γενικές γραμμές, έχει γίνει σχετική δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας σήμερα 21 Δεκεμβρίου με αριθμό 5600/1467.

Αναφέρεται ακόμη ότι με βάση τις πρόνοιες των Περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998, όπως έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

«Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεταγενέστερο στάδιο, για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα παρακαθίσουν, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τις γραπτές εξετάσεις», αναφέρεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη της εξέτασης υπάρχουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας www.police.gov.cy και  www.cypruspolicenews ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247 και 22808483.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top