Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 54χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 54χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα 54χρονο οδηγό που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο αυτοκινητόδρομο το απόγευμα της Παρασκευής (22/12).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος φαίνεται να υπέκυψε στα τραύματά του αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τροχαίο στο ύψος της Παρεκκλησιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της Παρεκκλησιάς και από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.