Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 54χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο 54χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα 54χρονο οδηγό που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο αυτοκινητόδρομο το απόγευμα της Παρασκευής (22/12).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος φαίνεται να υπέκυψε στα τραύματά του αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τροχαίο στο ύψος της Παρεκκλησιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της Παρεκκλησιάς και από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.