«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Η Τουρκία ανακοίνωσε το Σάββατο μια αεροπορική επιχείρηση «εναντίον τρομοκρατικών στόχων στο βόρειο τμήμα της Συρίας και του Ιράκ» ως αντίποινα για τον θάνατο 12 στρατιωτών της σε διάστημα δύο ημερών.
«Έξι άμαχοι σκοτώθηκαν σε διαφορετικά τουρκικά αεροπορικά πλήγματα», δήλωσε ο Ράμι ΄Αμπντελ Ραχμάν, διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με έδρα το Λονδίνο.
Μεταξύ των θυμάτων, τέσσερις ήταν εργαζόμενοι σε ένα τυπογραφείο στην πόλη Καμισλί, στην επαρχία Χασάκα, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
Επιπλέον, «σε έναν βομβαρδισμό σε έναν μύλο κοντά στο Καμισλί έχασε τη ζωή του ένας άμαχος, ενώ ένας άλλος σκοτώθηκε σε έναν χώρο αποθήκευσης αερίου», συμπλήρωσε.
Τα πλήγματα στοχοθέτησαν τουλάχιστον 12 στόχους, όλοι τους εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται η ημι-αυτόνομη κουρδική διοίκηση, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο και ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου στην περιοχή.
Το επίσημο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Anha έκανε επίσης λόγο για έξι νεκρούς, εκ των οποίων 4 στο τυπογραφείο, προσθέτοντας πως άλλοι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις