Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ στις γιορτές;

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ στις γιορτές;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, οι άνθρωποι κάνουν πολύ περισότερο σεξ κατά τη διάκεια των γιορτών .

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Scientific Reports, μας λέει ότι αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι την περίοδο αυτή νιώθουμε πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και ήρεμοι.

Ιδιαίτερα μάλιστα στις χριστιανικές κοινωνίες η περίοδος Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς δημιουργεί σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σεξ από ό,τι το Πάσχα. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι άνθρωποι νιώθουν πιο οικογενειακά.

Και το ευχάριστο «παρεπόμενο» αυτού του ανεβασμένου σεξουαλικού ενδιαφέροντος είναι ότι εμφανίζεται παραδοσιακά αυξημένος ο αριθμός των γεννήσεων παιδιών εννέα μήνες μετά, δηλαδή το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους.

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE