Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο πόλεμος και οι... πειρασμοί: «Ο Μητσοτάκης κέρδισε για δεύτερη φορά για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων» - Δείτε βίντεο

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο πόλεμος και οι... πειρασμοί: «Ο Μητσοτάκης κέρδισε για δεύτερη φορά για να περάσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων» - Δείτε βίντεο

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, τα έβαλε τώρα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε ένα νέο παραλήρημα, υποστηρίζοντας ότι... εκτελούν σχέδιο του σατανισμού με τις τοποθετήσεις τους για τους ομοφυλόφιλους.

Σε ομιλία του στις 27 Δεκεμβρίου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξεκάθαρα έγινε κυβέρνηση για δεύτερη φορά για να περάσει δύο νομοσχέδια». Το ένα όπως είπε είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το άλλο η ηλεκτρονική ταυτότητα.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η Βουλή η οποία «φέρεται να ψηφίζει κατά πλειοψηφία τα δύο νομοσχέδια», αλλά ούτε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, για την δήλωσή του ότι δεν τον ενοχλεί η συμβίωση των ομοφυλοφίλων. Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο Ιερώνυμος θα μπορούσε να φτιάξει την δήλωση του, αν έλεγε «είμαι γέρος και δεν τα είπα καλά». Αλλά, το άφησε να αιωρείται, όπως ισχυρίστηκε ο Μόρφου Νεόφυτος.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως «ευτυχώς που άφησε τη Μεγαλόνησο στο έλεος του Θεού» λέγοντας ότι «το 1974 η Κύπρος κείται μακράν και έτσι ''δόξα σοι ο Θεός'' περάσαμε 50 χρόνια σκλαβιάς με τους Τούρκους δίπλα μας, γιατί έχουμε τους Αγίους».

Αναφέρθηκε επίσης στο αγαπημένο του θέμα, που είναι ο μεγάλος πόλεμος, τον οποίο ισχυρίζεται πως προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος. Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, πέντε Άγιοι, μας έχουν πει πως πρέπει να γίνει πόλεμος και ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρθηκε και στην ομοφυλοφιλία λέγοντας πως πρόκειται για όρο του πατέρα της ψυχανάλυσης του Φρόιντ ο οποίος «ήταν μέγα Σιωνιστής Εβραίος, όπως ήταν και ο Μαρξ των κομμουνιστών Εβραιογερμανός, όπως και ο Λένιν και ο Κίσσινγκερ που μας έκαψε και μας καβούρδισε». Κατά τον Μητροπολίτη, το ότι ήταν «Σιωνιστές Εβραίοι» κάτι λέει.

Υποστήριξε πως η «παρά φύση συνουσία» εντός του γάμου «κανονίζεται πιο αυστηρά», από το σεξ μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών, γιατί προσβάλλεται και το μυστήριο του γάμου.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του εδώ.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE