Θάνατος τετράχρονου κοριτσιού στη Λευκωσία – Διενεργήθηκε η νεκροτομή

Θάνατος τετράχρονου κοριτσιού στη Λευκωσία – Διενεργήθηκε η νεκροτομή

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 4χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής (29/12) στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τετράχρονο κοριτσάκι που φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τις τελευταίες ημέρες, μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε νοσηλευτήριο και παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Με βάση ενημέρωση, η νεκροτομή η οποία διενεργήθηκε από τους Αγγελική Παπέττα και Οθρόδοξο Ορθοδόξου, δεν κατέδειξε συγκεκριμένα αίτια. Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές, τοξικολογικές, γενετικές και ιολογικές εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE