Πυρκαγιά στον Άγιο Δομέτιο: Τέθηκε υπό έλεγχο - Εξετάζεται κακόβουλη ενέργεια

Πυρκαγιά στον Άγιο Δομέτιο: Τέθηκε υπό έλεγχο - Εξετάζεται κακόβουλη ενέργεια

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά σε αποθήκη στον Άγιο Δομέτιο, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνολικά τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς της Λευκωσίας εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε στο εσωτερικό εγκατελελειμμένης αποθήκης και κατέκαυσε μεγάλο αριθμό σκαφών κατασκευασμένων από υαλονήματα.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από άτομο που εργάζεται στην περιοχή, το οποίο ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο πριν από τις 13:30 της Τρίτης.

Η Πυροσβεστική, σε συνεργασία με την Αστυνομία, θα διενεργήσουν έρευνα προς εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι προκλήθηκε κακόβουλα, καταλήγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE