ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα, αρχικά στο δυτικό μισό ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και στα νοτιοανατολικά.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, καθώς και το βράδυ, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, και μέχρι και το μεσημέρι,  τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top