Το τελευταίο αντίο στον 57χρονο Κυριάκο Οικονομίδη – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον 57χρονο Κυριάκο Οικονομίδη – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον 57χρονο Κυριάκο Οικονομίδη που «έσβησε» στην άσφαλτο μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου στην Πάφο.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (04/01) στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας στη Γιόλου.

Παράκληση είναι όπως γίνονται εισφορές για τα παιδιά του.

Το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος είχε τραυματιστεί κρίσιμα ανήμερα των Χριστουγέννων κατά την τριπλή καραμπόλα αυτοκινήτων στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Ο Κυριάκος Οικονομίδης άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (30/12)  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.